Fietsen Julianadorp aan Zee

In de omgeving van Julianadorp kun je fantastisch fietsen. Het duinlandschap is er zo mooi en kun je het beste op de fiets ervaren. Het maakt eigenlijk niet eens uit welke kant je op fietst. Ga je in het voorjaar fietsen dan is het door de kleurrijke bollenvelden die dan volop in bloei staan nog leuker. In Julianadorp en omgeving fiets je de mooiste routes met het fietsroutenetwerk. De fietsknooppuntenroutes zijn in dit gebied echt prachtig.

Fietsen JulianadorpHoe leuk is het om door een duinlandschap te fietsen? Het kan in de omgeving van Julianadorp.

Wat zijn mooie routes om te fietsen in de omgeving van Julianadorp?

  • Den Helder
    Vanaf Julianadorp aan Zee kun je helemaal door de duinen naar Den Helder fietsen. Dit is echt een aanrader om te doen omdat je onderweg veel moois gaat zien. Denk aan mooie vergezichten over het duinlandschap, polder, strand en zee. Je fiets continue door een heuvelachtig duinlandschap. Wij vinden het zelf leuk om dan via de polder weer terug te fietsen zodat je een mooi rondje kunt fietsen.
  • Schoorlse Duinen
    Fietsen naar de Schoorlse Duinen is een echte aanrader. De natuur van de Schoorlse Duinen is adembenemend mooi maar ook de fietsroute van Julianadorp aan Zee naar dit unieke duingebied is werkelijk schitterend. Vooral het stuk tussen Sint Maartenszee, Petten aan Zee en Schoorl is door het afwisselende duinlandschap heel leuk om te fietsen.
  • Bollenvelden
    In het voorjaar is de omgeving van Julianadorp heel kleurrijk door de talloze bollenvelden die dan volop in bloei staan. Hoe leuk is het dan om de prachtige tulpen, hyacinten en narcissen op de fiets te gaan bekijken? Een leuke route is bijvoorbeeld om via de duinen eerst naar Groet te fietsen en dan via de polder terug te fietsen naar Julianadorp. In de polder kom je dan langs heel veel verschillende bollenvelden. Wij fietsen deze route in het voorjaar heel vaak, echt heel mooi!
Fietsen langs de bollenvelden in Julianadorp aan Zee.Ga zeker ook in het voorjaar fietsen in de omgeving van Julianadorp aan Zee zodat je de schitterende bollenvelden kunt bekijken. Op deze foto zie je in de verte de bollenvelden in bloei staan.

 

Zijn er in Julianadorp fietsenwinkels?

In de badplaats tref je de fietswinkel 'BikeStore Julianadorp' aan de de Loopuytpark nummer 22. Heb je bijvoorbeeld een lekke band? Dan kun je de fiets brengen naar de BikeStore voor reparatie. Je kunt hier overigens ook een fiets kopen of huren.

Kun je in Julianadorp een fiets huren?

Bij de BikeStore Julianadorp kun je een fiets huren. De keuze is er enorm. Kies bijvoorbeeld tussen een: reguliere fiets, elektrische fiets, bakfiets, elektrische bakfiets, tandem en elektrische tandem. Een gewone fiets huren kost € 10, per dag en € 50,- per week in 2024. Een elektrische fiets kost € 22,- per dag en € 110,- per week in 2024.


Bekijk ook:


Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Zoek jij een fijn strandhuisje direct aan zee? Bij de strandhuisjes bij Julianadorp aan zee beleef je de vakantie van je leven!
Meer info

Vakantiehuizen Julianadorp

Vakantiehuizen in Julianadorp bij Booking.com

Een vakantiehuis dichtbij het strand of de duinen? Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking.com!
Meer info

Vakantieparken bij Landal

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee

Bij Landal Beach Resort Ooghduyne zijn veel fijne faciliteiten, zoals een zwembad en een golfbaan! Check de huisjes bij Landal!
Meer info

Vakantieparken Roompot

Vakantieparken Julianadorp aan Zee Roompot

Roompot heeft maar liefst twee vakantieparken in Julianadorp aan Zee! Bekijk de vakantieparken.
Meer info

Waardering: 4.1/5.0
Vakantiepark Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne

Op het Beach Resort Ooghduyne van Landal is alles aanwezig om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Natuurlijk is het strand niet ver weg maar ook op het park zelf is genoeg te beleven. Zo zijn er onder andere een overdekt zwembad met glijbaan, een indoor speelplaats en zelfs een golfbaan voor liefhebbers van golf. Tijdens schoolvakanties zorgen een animatieteam en Bollo dat kinderen zich geen moment vervelen. Dit vakantiepark is voor zowel jong als oud echt een aanrader!
Meer info & boeken

Waardering: 8.7
Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Wil je er samen even tussenuit naar Julianadorp aan Zee? Dan is dit vakantiehuisje ideaal. Het biedt ruimte aan vijf personen en je hond mag ook mee. Het huisje voelt echt als een strandhuisje. Het heeft een fijne ligging dichtbij het strand en het dorp en vanuit deze locatie zijn er veel leuke uitstapjes te maken.
Meer info & boeken