Kitesurfen

Julianadorp aan Zee is een topbestemming voor kitesurfers. Ben je klaar om de golven te trotseren en de wind in je haren te voelen terwijl je over het wateroppervlak van Julianadorp aan Zee scheert? Kitesurfen in deze populaire kustplaats aan de Noordzee biedt zowel beginners als ervaren kitesurfers de perfecte omstandigheden om van deze spectaculaire sport te genieten. Let wel op dat er strekdammen zijn die niet overal goed worden aangegeven.

Kitesurfen Julianadorp aan ZeeKitesurfen in Julianadorp aan Zee.

Waarom kun je zo goed kitesurfen in Julianadorp aan Zee?

 • Goede windcondities
  Julianadorp aan Zee is gezegend met een prachtig zandstrand en consistente windcondities. Het waait er bijna altijd en op het strand is het meestal relatief rustig. Natuurlijk kan het bij mooi weer ook in Julianadorp aan Zee druk zijn maar als je het vergelijkt met andere populaire kustplaatsen dan valt het meestal reuze mee.
 • Prachtige omgeving
  Tijdens het kitesurfen geniet je van de schitterde omgeving. Het uitzicht over het strand, de Noordzee en het duingebied is werkelijk prachtig. Julianadorp aan Zee is niet voor niets één van de mooiste kustplaatsen van Nederland.
 • Goede mogelijkheden om te overnachten
  In Julianadorp aan Zee heb je veel mogelijkheden om te overnachten. Denk bijvoorbeeld aan prachtig gelegen: vakantiehuizen, vakantieparken en campings. Of wil je graag op het zandstrand overnachten? Dan is een strandhuisje een echte aanrader! Je loopt dan van het strandhuisje zo naar de zee om direct te kunnen kitesurfen. Hoe gaaf is dat?
 • Vaak goed weer
  Het weer is in Julianadorp aan Zee vaak verrassend goed. Door de altijd aanwezige wind waaien de regenwolken snel weg is er veel ruimte voor de zon.

Wat is de beste periode om te kitesurfen?

Hoewel het hele jaar mogelijk is om te kitesurfen in Julianadorp aan Zee, zijn de maanden april t/m oktober het beste omdat dan de temperaturen aangenaam zijn en de westenwind vrij constant. In de winter is de temperatuur van de Noordzee ongeveer 3 graden Celsius en in de zomer kan de temperatuur oplopen tot ver boven de 20 graden Celsius. In deze periode is er in Julianadorp ook het meeste te doen.

Kun je in Julianadorp aan Zee leren kitesurfen?

Kun je nog niet kitesurfen en wil je dit graag leren tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee? Bij Surfschool High5 kun je een beginnerscursus kitesurfen volgen. Je moet natuurlijk wel kunnen zwemmen en minimaal 12 jaar oud zijn. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Je treft Surfschool High5 bij Paal 6 op het strand van Julianadorp aan Zee. Wedden dat dit een hele leuke activiteit gaat worden?

Bekijk ook:


Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Zoek jij een fijn strandhuisje direct aan zee? Bij de strandhuisjes bij Julianadorp aan zee beleef je de vakantie van je leven!
Meer info

Vakantiehuizen Julianadorp

Vakantiehuizen in Julianadorp bij Booking.com

Een vakantiehuis dichtbij het strand of de duinen? Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking.com!
Meer info

Vakantieparken bij Landal

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee

Bij Landal Beach Resort Ooghduyne zijn veel fijne faciliteiten, zoals een zwembad en een golfbaan! Check de huisjes bij Landal!
Meer info

Vakantieparken Roompot

Vakantieparken Julianadorp aan Zee Roompot

Roompot heeft maar liefst twee vakantieparken in Julianadorp aan Zee! Bekijk de vakantieparken.
Meer info

Waardering: 4.1/5.0
Vakantiepark Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne

Op het Beach Resort Ooghduyne van Landal is alles aanwezig om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Natuurlijk is het strand niet ver weg maar ook op het park zelf is genoeg te beleven. Zo zijn er onder andere een overdekt zwembad met glijbaan, een indoor speelplaats en zelfs een golfbaan voor liefhebbers van golf. Tijdens schoolvakanties zorgen een animatieteam en Bollo dat kinderen zich geen moment vervelen. Dit vakantiepark is voor zowel jong als oud echt een aanrader!
Meer info & boeken

Waardering: 8.7
Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Wil je er samen even tussenuit naar Julianadorp aan Zee? Dan is dit vakantiehuisje ideaal. Het biedt ruimte aan vijf personen en je hond mag ook mee. Het huisje voelt echt als een strandhuisje. Het heeft een fijne ligging dichtbij het strand en het dorp en vanuit deze locatie zijn er veel leuke uitstapjes te maken.
Meer info & boeken