Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Wil je graag een unieke vakantieervaring in de mooiste badplaats van Nederland? Overweeg dan zeker om een strandhuisje te boeken bij Roompot. Dichterbij het fraaie zandstrand van Julianadorp aan Zee kun je echt niet zijn. Het zeezicht vanaf je strandhuisje is natuurlijk fantastisch. De kinderen kunnen dan de hele dag op het strand spelen. Ze gaan dit fantastisch vinden. De strandhuisjes worden door haar gasten beoordeeld met maar liefst een 9.4! Dit wordt misschien wel de mooiste vakantie van je leven.

4-6
Strandhuisje Julianadorp aan Zee Waardering: 9.4

Strandhuisje Julianadorp aan Zee

Aanbieding!

In een strandhuisje beleef je een onvergetelijke vakantie. Je wordt wakker met het ruisen van de golven van de zee. 's Avond geniet je van een prachtige sunset zonder dat je zelfs maar naar buiten hoeft. En overdag beleef je een heerlijk dagje op het strand. Ook kinderen vinden dit heerlijk, wat is er nou leuker dan scheppen in het zand of schelpen zoeken? Deze strandhuisjes zijn bovendien zeer comfortabel ingericht en hebben een eigen keuken en badkamer. Bovendien is er een broodjesservice, dus elke ochtend heb je heerlijk verse broodjes. Wat wil je nog meer?
Meer info & boeken

Natuur, rust en comfort

Vanachter je ramen hoor je het rustgevende geluid van de golven en kun je genieten van de zon die langzaam ondergaat aan de horizon. Deze strandhuisjes zijn echt de perfecte combinatie van comfort en rust. Je verblijft er midden in de natuur en dat doet je goed. Maak dagelijks een mooie strandwandeling of een wandeling door de duinen! Deze strandhuisjes zijn een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie aan de Nederlandse kust.

Strandhuisjes Julianadorp aan ZeeDe strandhuisjes hebben een schitterende ligging op het zandstrand van Julianadorp aan Zee.

Strandhuisje JulianadorpStrandhuisje aan zee.
Strandhuisje JulianadorpVanuit je huisje kijk je uit over zee.

Strandhuisje JulianadorpWoonkamer en keuken van het strandhuisje.

Strandhuisje JulianadorpElk strandhuisje heeft een keuken.

Bekijk ook: