Wandelen Julianadorp aan Zee

Julianadorp is een waar paradijsje voor wandelaars. Wat dacht je van een lange wandeling over het vier kilometer lange zandstrand? Geniet tijdens de wandeling van de mooie vergezichten over de Noordzee en het duinlandschap. Je ademt nog echt schone lucht in. Waar kan dat nog in Nederland? Kijk tijdens de wandeling ook goed naar de zee want heel misschien zie je wel een zeehond zwemmen. Niet alleen het strand is een aanrader voor een wandeling. Ook een wandeling door het gevarieerde duinlandschap is echt fantastisch. De natuur is er zo mooi.

Wandelen op het strand van Julianadorp aan ZeeOp het strand van Julianadorp aan Zee heb je vaak nog de ruimte voor een mooie wandeling.

Wat zijn leuke wandelroutes in Julianadorp aan Zee?

In Noord-Holland zijn in alle dorpen en steden mooie wandelroutes uitgezet door Wandelnetwerk Noord-Holland. In Julianadorp aan Zee zijn er twee startpunten met in totaal 4 gevarieerde wandelroutes. De wandelroutes worden zeer goed aangegeven. Je moet wel heel erg je best doen om verkeerd te lopen. Alleen als je een stuk over het strand gaat wandelen moet je goed opletten waar je het strand weer af moet. Bij het startpunt kun je meestal je auto goed parkeren en er staat een groot bord met meer informatie over de wandelroutes.

  • Startpunt Julianadorp aan Zee
    Vanaf dit startpunt beginnen er twee wandelroutes. De fraaie Ooghduyneroute (geel) van 6.76 kilometer en de Noordduinenroute (paars) van 8.83 kilometer.
  • Startpunt De Zandloper
    Vanaf startpunt De Zandloper beginnen ook twee wandelroutes. De Noordduinenroute (paars) van 8.59 kilometer en de Koegrasroute van 9.17 kilometer.
Wandelen door het dorp Julianadorp aan ZeeIn Julianadorp zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Het zijn vaak gevarieerde routes en soms gaan ze ook een stukje door het dorp zelf zoals op deze foto.

 

Bollenvelden

Overweeg ook zeker om een keer in het voorjaar te komen wandelen in Julianadorp aan Zee. In het voorjaar staan namelijk de bollenvelden in bloei. Dit moet je echt moet je eigen ogen ervaren. In deze periode van het jaar is het weer vaak heel goed met veel zon en weinig regen.


Bekijk ook:


Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Zoek jij een fijn strandhuisje direct aan zee? Bij de strandhuisjes bij Julianadorp aan zee beleef je de vakantie van je leven!
Meer info

Vakantiehuizen Julianadorp

Vakantiehuizen in Julianadorp bij Booking.com

Een vakantiehuis dichtbij het strand of de duinen? Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking.com!
Meer info

Vakantieparken bij Landal

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne Julianadorp aan Zee

Bij Landal Beach Resort Ooghduyne zijn veel fijne faciliteiten, zoals een zwembad en een golfbaan! Check de huisjes bij Landal!
Meer info

Vakantieparken Roompot

Vakantieparken Julianadorp aan Zee Roompot

Roompot heeft maar liefst twee vakantieparken in Julianadorp aan Zee! Bekijk de vakantieparken.
Meer info

Waardering: 4.1/5.0
Vakantiepark Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne

Op het Beach Resort Ooghduyne van Landal is alles aanwezig om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Natuurlijk is het strand niet ver weg maar ook op het park zelf is genoeg te beleven. Zo zijn er onder andere een overdekt zwembad met glijbaan, een indoor speelplaats en zelfs een golfbaan voor liefhebbers van golf. Tijdens schoolvakanties zorgen een animatieteam en Bollo dat kinderen zich geen moment vervelen. Dit vakantiepark is voor zowel jong als oud echt een aanrader!
Meer info & boeken

Waardering: 8.7
Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Vakantiehuis Heerlijk aan Zee

Wil je er samen even tussenuit naar Julianadorp aan Zee? Dan is dit vakantiehuisje ideaal. Het biedt ruimte aan vijf personen en je hond mag ook mee. Het huisje voelt echt als een strandhuisje. Het heeft een fijne ligging dichtbij het strand en het dorp en vanuit deze locatie zijn er veel leuke uitstapjes te maken.
Meer info & boeken